Genomineerden ‘Beste Folder Awards’ bekend

Ruim 51.000 consumenten hebben gekozen voor hun favoriete folders. Er zijn 31 genomineerden in verschillende categorieën. Op 14 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Dirkfolder
Supermarktketen Dirk: De winnaar van vorig jaar

In de vernieuwde opzet speelt ook de online folder een rol. Per categorie is er nu een papieren én een online winnaar. Ook worden twee overallwinnaars benoemd: één voor de papieren folders en één voor de online folders.

Logo Bfa 2021

Nieuwe genomineerden dit jaar zijn de folders van onder andere: Etos, Albert Heijn, Karwei en ANWB. Deelnemers hadden de mogelijkheid om deel te nemen in zeven branchecategorieën, zoals: Warenhuizen, Supermarkt & Slijterij en Persoonlijke verzorging.

Bron: Beste Folder Awards

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK