Barcodes van voorraadartikelen printen via app

Barcodes vormen een cruciaal onderdeel voor het bijhouden van voorraad, zij vertegenwoordigen immers het unieke ID van een product. En omdat voorraden continu veranderen zijn ook steeds nieuwe barcodes nodig om deze bij te houden. BarTrack heeft daar nu een unieke oplossing voor: van alle voorraadartikelen kan via de app eenvoudig een barcode worden afgedrukt. Gewoon via je mobiel.

Print Barcodes Voorraadartikelen Nu Eenvoudig Bartrack App

“We merkten dat onze klanten ook behoefte hebben aan het kunnen afdrukken van barcodes”, aldus Bart Grol van BarTrack. “Je voorraad verandert continu, dus heb je ook steeds nieuwe barcodes nodig op je voorraadlocatie. Dat hebben we nu ook mogelijk gemaakt. Je kunt artikelen gewoon op naam of artikelnummer opzoeken en ze vervolgens afdrukken via de BarTrack app. Of het nu gaat om een barcode van 1 artikel, een hele lijst van artikelen of het afdrukken van een voorraadlocatiecode, je regelt het allemaal via je mobiel.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK