Automatiseren? Doe je zelf!

De eerste stap naar zelf automatiseren is beginnen met de vragen: Waar valt de meeste tijdswinst te behalen en welke processen moeten efficiënter? Wanneer je op deze vragen antwoord hebt, wordt automatiseren ineens een stuk eenvoudiger. De volgende vraag is dan automatisch: Hoe automatiseer ik mijn bedrijfsprocessen? Op die vraag geeft Grafistore graag antwoord in de vorm van een e-training.

In drie sessies van 1,5 uur legt Grafistore je uit hoe je met Enfocus Switch & PitStop Server bedrijfsprocessen snel en eenvoudig automatiseert.

Aktie Pitstop Server

Wat de trainers van Grafistore tijdens trainingen altijd merken, en wat de klanten ook beamen, is dat de toegangspoort der ideeën en geniale ingevingen volledig wordt geopend. En met de juiste gereedschappen, én een zetje in de juiste richting, is de stap naar zelf automatiseren eenvoudig gezet.

Is automatiseren dan duur? Nee, integendeel. Wanneer u nu PitStop Server als abonnement aanschaft, krijgt u daar Enfocus Switch Core engine gratis bij. Switch is dé tool voor het automatiseren van (repetitieve) menselijke handelingen. Voor slechts € 1300,- per jaar bent u de trotse eigenaar van dit Koningskoppel. Dat is nog geen € 110,- per maand. En in combinatie met onze e-training van drie sessies, betaalt u slechts € 250,-, in plaats van € 450,-.

Automatiseren is hét magische woord van de 21e eeuw, en het is geen kwestie van meedoen is belangrijker dan winnen, maar niet meedoen is bij voorbaat al verliezen.

Interesse in de diensten van Grafistore? Schrijf je dan nu in.

(partnerbijdrage)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK