Vakdag Print & Sign definitief op 12 oktober

Met die ‘hoera boodschap’ kopte PRINTmatters vandaag haar wekelijkse nieuwsbrief binnen. De organisatie roept op de datum nu alvast in de agenda te zetten.

Vakdag 2021 Logo

Robbert Delfos, hoofdredacteur van PRINTmatters heeft er weer zin in. Hij zegt het op de website als volgt: “We kijken er allemaal enorm naar uit om elkaar eindelijk weer eens in het echt te ontmoeten. Veel van onze partners hebben al een mooie stand geboekt. In de markt horen wij ook dat beslissers in de print- en signindustrie er weer zin in hebben en het PRINTmatters-team werkt keihard aan een uitnodigend en inspirerend event met een aantrekkelijk sprekersprogramma. Dankzij onze partners, en uiteraard de mensen in de zorg, kijken wij uit naar ‘de leukste dinsdag van het jaar.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK