Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Vakdag: ‘Sign’ hal weer terug naar ‘Theater’ hal

Voor de meer operationele bezoekers die vorig jaar hun waardering uitspraken over de ‘Sign’ hal was het misschien een teleurstelling. Print en Sign moesten elkaar zien te vinden in de oorspronkelijke beursruimte. De ‘scheiding’ in disciplines was nauwelijks zichtbaar. Des te meer waardering voor de enorme ‘Theater’ hal, die ware allure trekjes vertoonde.

Met zo een 1800 geregistreerde bezoekers was de ‘Vakdag Print & Sign’ zonder meer een succes te noemen. De beurshal vertoonde een ontspannen netwerksfeer, waarbij het zelfs soms een beetje dringen was om een kop koffie of een broodje te bemachtigen bij het centrale ‘netwerkplein’. Overigens veel complimenten voor de catering. Een team van jonge enthousiaste mensen deden er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.

Adjiedj Bakas

Het viel dus op dat er geen ‘sign’ hal was. Vorig jaar was dat de hal waar vooral operationele mensen kwamen kijken. Achteraf bleek dat geen gelukkige keuze te zijn, althans volgens sommige standhouders in de ‘print’ hal. Alle begrip voor de diverse gevoelens. Maar eenmaal deelnemend aan de lezing van Adjiedj Bakas werd wel duidelijk dat de keuze de hal (theater genoemd) in te zetten voor de drie keynotes van de dag, de enig juiste was. Het theater straalde beleving met allure uit, de balans tussen beurs/netwerken en seminars/kennis werd daarmee hersteld. De resterende 9 ‘parallel sessies’ werden gehouden in de overige ‘zaaltjes’ van het NBC complex in Nieuwegein. Een prima verdeling over sign gerelateerde onderwerpen, internet drukkers, direct mail en workflows.

Bron: printmedianieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK