Relatie evenement Vakdag Print en Sign goed bezocht

Circa 1700 bezoekers bezochten de Vakdag Print en Sign, die het dubbele aantal exposanten kende ten opzichte van voorgaande edities. De Vakdag is opgezet als relatie evenement, waarbij het lezingenprogramma de belangrijkste trekker is. Met 19 presentaties is dat nog steeds het geval. De minibeurs was met 70 exposanten en een machineplein het dubbele van voorgaande edities. De toevoeging van Sign zorgde daarvoor.

Net als voorgaande jaren is de Vakdag een netwerkevenement bij uitstek, waar iedereen die maar iets betekent in de industrie, aanwezig is. Opvallend is het bezoek van veel oudgedienden uit de grafische industrie, die de vakdag aangrijpen om het weerzien met oud collega’s te vieren.

De lezing van topschaatser Erik Hulzebosch bleek een goedbezochte klapper. De schaatsgrootheid is een entertainer van het eerste uur die zorgde voor een schaterlachend publiek.

Een lach bleek bij heel veel mensen op het gezicht tijdens dit steeds groter wordende evenement, waar het optimisme over ontwikkelingen in de bedrijfstak voorop stond.

De Vakdag is er een van heel veel contactmomenten in een korte periode, en daarom waardevol voor iedereen die zoekt naar nieuwe business en het weerzien met oude bekenden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK