Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Relatie evenement Vakdag Print en Sign goed bezocht

Circa 1700 bezoekers bezochten de Vakdag Print en Sign, die het dubbele aantal exposanten kende ten opzichte van voorgaande edities. De Vakdag is opgezet als relatie evenement, waarbij het lezingenprogramma de belangrijkste trekker is. Met 19 presentaties is dat nog steeds het geval. De minibeurs was met 70 exposanten en een machineplein het dubbele van voorgaande edities. De toevoeging van Sign zorgde daarvoor.

Net als voorgaande jaren is de Vakdag een netwerkevenement bij uitstek, waar iedereen die maar iets betekent in de industrie, aanwezig is. Opvallend is het bezoek van veel oudgedienden uit de grafische industrie, die de vakdag aangrijpen om het weerzien met oud collega’s te vieren.

De lezing van topschaatser Erik Hulzebosch bleek een goedbezochte klapper. De schaatsgrootheid is een entertainer van het eerste uur die zorgde voor een schaterlachend publiek.

Een lach bleek bij heel veel mensen op het gezicht tijdens dit steeds groter wordende evenement, waar het optimisme over ontwikkelingen in de bedrijfstak voorop stond.

De Vakdag is er een van heel veel contactmomenten in een korte periode, en daarom waardevol voor iedereen die zoekt naar nieuwe business en het weerzien met oude bekenden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK