Albert Heijn winnaar van de Folder Vakprijs 2014

Tijdens de Nationale Dag voor de Brievenbusreclame is de winnaar van de Folder Vakprijs 2014 bekend gemaakt. Die is uitgereikt aan Albert Heijn voor de Bonusfolder. Daarmee werd Albert Heijn door de onafhankelijke vakjury verkozen boven de huis aan huis folders Hema en DekaMarkt, de winnaar van vorig jaar. Ook de winnaar van de Runner Up Prijs 2014, voor lokale en/of regionale ketens werd bekend gemaakt. Die prijs ging naar Coolboekje van Coolblue.

De Nationale Dag van de Brievenbusreclame beleefde haar 17e editie en richt op ongeadresseerd reclamedrukwerk in een online tijdperk. Daarover worden vertegenwoordigers van (landelijke) winkelketens, drukkers, verspreiders en andere betrokkenen tijdens dit jaarlijkse congres bijgepraat. Dit jaar stond het congres in het teken van het activeren van de klantcommunicatie en –interactie en de innovatie van de merk- en marketingstrategie.

Naast de vakprijzen werden tijdens de Nationale Dag voor de Brievenbusreclame ook de winnaars van de tweede editie van de Beste Folder Awards in de categorie Nationaal (food en non-food) en Regionaal (food en non-food) bekend gemaakt. In de categorie Nationaal gingen de Beste Folder Awards 2014 naar Jan Linders (food) en Lidl (non-food). In de categorie Regionaal ging de winst dit jaar naar Klein (non-food) en Bufkes (food). De overall winnaar van Nationaal is Jan Linders en de overall winnaar van Regionaal is Klein.

Klik hier voor informatie en het juryrapport van de vakjury.

Foto: De makers van de Bonusfolder van Albert Heijn en winnaars van de Folder Vakprijs 2014 met in hun midden Herbert Haaij, founder & organisator van de Nationale Dag voor de Brievenbusreclame.

Beeld [vrij van rechten] gemaakt door Jesse Kraal

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK