Folder Vakprijs 2016

FolderVakprijs 2015 Lidl Erik Hogenboom (1)Op 26 mei vindt in De Hallen te Amsterdam de 20e editie van het nationale BBR Congres over brievenbusreclame in Nederland plaats. Thema van het congres: De Consument Bepaalt. Tijdens het congres wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de Folder Vakprijs, die dit jaar voor de negende keer wordt uitgereikt.

De Folder Vakprijs wordt jaarlijks door een breed samengestelde jury van branchegenoten toegekend aan de adverteerder, die op excellente wijze de folder inzet. De winnaars in de afgelopen jaren waren sinds 2008 respectievelijk V&D, HEMA, Karwei, Gall & Gall, Intratuin, DekaMarkt, Albert Heijn en Lidl.

Inmiddels heeft de vakjury bepaald wie dit jaar zijn genomineerd. In alfabetische volgorde: Gall & Gall, Lidl en Xenos. Naast onder andere de aspecten innovatie, onderdeel van de communicatiemix en opvallendheid, heeft de jury aandacht besteed aan de mate, waarin de folder een oproep tot actie kent en hoe en in hoeverre de adverteerder creativiteit heeft ingezet op alle aspecten van de folder. De winnaar ontvangt de prijs uit handen van de voorzitter van de vakjury, Charles Borremans.

Tijdens het nationale BBR Congres worden ook de winnaars van de Beste Folder Awards 2016 bekend gemaakt. Het betreft hier de consumentenprijs voor de beste folder van Nederland.

Foto: winnaar Folder Vakprijs 2015 Lidl Erik Hogenboom

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK