Evenement: Data Driven Commerce

Iedere dag verzamelen we ontzettend veel data. Denk maar eens aan cookies, gps locaties van mobiele telefoons of social updates en likes. Maar wat kun je hier allemaal mee? Data is op zichzelf niets bijzonders of onderscheidend. Sterker nog, het is in iedere organisatie volop aanwezig. Data wordt pas onderscheidend als je in staat bent om het te gebruiken om je klanten beter te bedienen of om je bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Wist je dat…
Data gedreven bedrijven gemiddeld 5% productiever zijn?
6% hogere marge halen?
En 25% harder groeien?

Maar waar start je? Tijdens de derde editie van het Data Driven Commerce event word je meegenomen in de wereld van data gedreven processen. Theoretische kennis wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk, zodat je uiteindelijk een totaalinzicht krijgt van de mogelijkheden die jij hebt met jouw (klant)data. Van een concrete uitleg van de nieuwste technologieën tot handvatten voor het creëren van inspirerende marketingcampagnes. Het event biedt alle nodige informatie.

Het evenement vindt plaats op 8 februari in De Glazen Ruimte Evenementenlocatie in Maarssen. Er zijn kaarten vanaf 250 euro. Bestel je tickets hier.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK