Web to print evenement

W2P 2014 logo web

Branchepartijen CMBO, GOC, KVGO en Scriptworx slaan de handen ineen voor de vierde editie van het jaarlijkse web to print-event. Het event vindt plaats op 10 april 2014 in Den Bosch op locatie van hoofdsponsor Ricoh Nederland.

W2P2014 richt zich op drie thema’s, drie pijlers voor succes:

  • Wat betekent web to print voor de positionering van het bedrijf?
  • Wat vraagt web to print van de mensen?
  • Meten is weten! De (on)mogelijkheden van Big Data.

De organisatie werkt op dit moment hard aan de invulling van het programma. Vast staat is dat het een interessant programma wordt waarin deskundige, inspirerende sprekers gecombineerd worden met veel voorbeelden uit de praktijk. Het event vindt plaats vanaf 17.00 uur en wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Eind februari is het programma definitief rond en wordt de inschrijving geopend via www.W2P2014.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK