Papieren agenda uit de gratie

papieren agendaDe papieren agenda lijkt zo goed als uitgestorven te zijn op de werkvloer. Slechts 7 procent van de Nederlandse werknemers maakt nog uitsluitend gebruik van een papieren agenda. Dat blijkt uit onderzoek onder 182 Nederlanders. Zes op de tien werknemers hebben een digitale agenda. Opvallend is dat de digitale werkplanning relatief populair is in de leeftijdscategorie 45-55 jaar, terwijl werknemers tussen de 25 en 35 juist de voorkeur lijken te geven aan een digitale kalender met daarnaast een papieren agenda.

 Uit het onderzoek blijkt verder dat we thuis wel nog vaker analoog plannen. Van de ondervraagden gebruikt 16 procent een papieren kalender, 16 procent heeft zowel een papieren als een digitale privéplanning. Zes op de tien Nederlanders heeft alleen een digitale planning thuis, nog eens 8 procent heeft helemaal geen privékalender.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK