Festivallen met papieren info

Pkalenderinkpop 2014 is weer een feit. Zinderende hitte, spectaculaire optredens en informatie per papier! Het grootste festival van Nederland heeft een fraaie app ontwikkeld om de festivalgangers op de hoogte te houden van het programma, maar menig bezoeker heeft geen bereik of onvoldoende batterij om het een of meerdere dagen uit te zingen met de smartphone. Vandaar dat de organisatie iedere bezoeker een programmaboekje uitdeelt met de benodigde informatie. Dat betekent tienduizenden boekjes die gedrukt werden voor dit festival. En Pinkpop staat daar niet alleen in. Voor festivals blijken papieren media als flyers, posters en programmaboekjes nog veelvuldig gekozen als informatiedrager. Leuk is ook de Festivalinfo kalender om de festivalvoorpret nog groter te maken en het overzicht te behouden. De kalender staat vol met prachtige concert- en festivalfoto’s.  

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK