Graphic Design Festival

Graphic Desgin FestivalVerkeersborden, pictogrammen, advertenties. Zonder dat we het door hebben, wordt ons gedrag continu beïnvloed door beeld. Het tweejaarlijkse Graphic Design Festival Breda (GDFB) staat stil bij de impact van dit soort ontworpen beelden op onze maatschappij. 17 april start alweer de 4e editie van dit festival dat bezoekers op ontdekkingstocht stuurt langs verschillende locaties in Breda. Het festival onthult de geheimen van het veelal verborgen ontwerpproces en brengt ontwerpers in direct contact met hun publiek. Bezoekers leren met andere ogen te kijken naar beelden die zij normaal gesproken voor lief nemen en ervaren de kracht van beeld. Het Graphic Design Festival Breda duurt tot en met 27 april. Zie voor meer informatie www.gdfb.nl.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK