Event: Poster Project van Graphic Design Festival Breda

Nieuwe afbeeldingHet Graphic Design Festival Breda daagt al sinds zijn eerste editie ontwerptalenten wereldwijd uit deel te nemen aan het Poster Project. Het festival doet hiervoor middels een Open Call een oproep aan hedendaagse ontwerpers om hun creativiteit en vaardigheid in te zetten bij het verbeelden van een boodschap. Dit jaar ontving de organisatie ruim 2.100 inzendingen uit 69 landen van Duitsland tot China. Een internationale jury bestaande uit Richard van der Laken (Designpolitie/organisator What Design Can Do), Mariina Bakić (organisator Une Saison Graphique uit Le Havre, Frankrijk), Goetz Gramlicht (organisator Mut zur Wut uit Heidelberg, Duitsland) en festival directeur Dennis Elbers kozen de 50 winnende ontwerpen die van 17 t/m 27 april worden getoond in het centrum van Breda. Kijk hier voor de ontwerptalenten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK