Mooie promotie via AR-magazine

armagazineAR Magazine, een 16-pagina tijdschrift met alle mogelijke augmented reality toepassingen. Door gratis de AR Magazine app te downloaden komen alle voorbeelden tot leven; van filmpjes, voice over, 3D-verrijkingen van een bouwtekening, kleuren kiezen in een nieuwe auto-advertentie, call-to-action (direct bestellen) van producten, een visuele tour door een landhuis in een advertentie van een makelaar…  AR Magazine is een uitgave van Connect PrintMedia, een samenwerking van verschillende cross media-partners, waaronder het Groningse grafisch bedrijf Scholma Druk.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK