Gers! magazine: interactief Rotterdams tijdschrift

Wat begon als een ‘eenmalige, leuke uitgave’ groeit uit tot een gerenomeerde lifestylemagazine in Rotterdam. De derde editie van Gers! magazine is onlangs verschenen in een oplage van 10.000 stuks. De 118 pagina’s tellende stadsglossy biedt een inspirerende mix van lifestyle, nieuws, langere interviews, bijzondere architectuur, inspirerende ondernemers en bijzondere horeca.  Gers! magazine wordt gratis verspreid over alle Rotterdamse cafés, restaurants, winkels, musea, etc. Daarnaast kunnen lezers voor €  15,- abonnee worden en hun magazine opgestuurd krijgen.
Vele tektschrijvers en fotografen werken belangeloos mee. Hetzelfde geldt voor de oprichters Edwin Veekens van grafisch bedrijf Veenman+ en Wouter van Lieburg en Arjen van Riel van ontwerpbureau Carenza*. De drie trotse, ambitieuze Rotterdammers wilden meer aandacht voor alles wat hun stad zo mooi en bruisend maakt.  En dat wordt gewaardeerd door de Rotterdammers.  Inmiddels heeft Gers! Magazine zo’n 10.000 likes op Facebook, een paar duizend followers op Twitter.
Veenman+ was een van de eerste producenten in Nederland die partner werd van Layar. ‘Wij verzorgen steeds meer drukwerk dat is voorzien we van een digitale laag’, vertelt directeur Edwin Veekens. ‘Ook in Gers! magazine komen op deze manier papier en internet elkaar tegen. Zo weten wij precies weten welke advertentie het meest bekeken is. Advertenties in print zijn moeilijk meetbaar, met interactieve print is dat dus anders.’

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK