VKGO magazine over 3D print

VKGO4008-Magazine-#1_cover

De eerste uitgave van de totaal vernieuwde Uitleg, het lijfblad van de leden van VKGO, is uit.

De Uitleg wordt geproduceerd door Blokboek.com en neemt de lezer mee naar nieuwe markten en kansen. In het eerste nummer staan tal van innovatieve leuke ideeën om een klant mee te verassen en te inspireren. Daarnaast zochten journalisten Arthur Lubbers en Marco den Engelsman uit hoe de markt van 3D printen ervoor staat en wat het zou kunnen beteken voor een grafische ondernemer.

Ook een keer dit gedrukte magazine lezen of misschien wel lid worden van VKGO? Laat het ons weten en mail: uitleg@vkgo.nl.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK