Drukwerkdeal.nl en Kaartje2go.nl snelgroeiende bedrijven

Het is een nogal prestigieus lijstje, de Deloitte Technology Fast50. Meestal prijken daar namen van bedrijven die succesvol high tech oplossingen op de markt hebben weten te brengen. Daar zou je niet direct grafische bedrijven onder scharen. Onterecht, want drukwerkdeal.nl en Kaartje2go.nl behoren wel degelijk tot de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Door slimme web-to-printtoepassingen wisten beide bedrijven hun procentuele omzetgroei de afgelopen vijf jaar drastisch te doen groeien. Drukwerkdeal.nl geldt als een van de bekendste internetdrukkerijen in Nederland. Kaartje2go.nl is succesvol met het maken en versturen van fotokaarten waarmee  consumenten met hun eigen foto en tekst uitnodigingen, trouw-, bedank-, beteschapskaaten, etc kunnen versturen.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK