Drukwerkdeal.nl wint High Growth Award

DWDDrukwerkdeal.nl heeft alweer de High Growth Award van regio Oost-Nederland gewonnen. Deze award hebben zij te danken aan het feit dat zij in de afgelopen drie jaar met meer dan tien procent zijn gegroeid. We kunnen dan ook niet meer om het succes heen van deze internetdrukker. Grafische partijen zagen dit nieuwe concept zeven jaar geleden met lede ogen ontstaan. Drukwerkdeal.nl bleek een geduchte tegenstander. Directeur Marco Aarnink bedacht een simpele formule die ontzettend succesvol bleek. “Wij verzamelen orders die online binnenkomen, bundelen deze op grote drukwerkvellen en zetten de opdrachten uit bij verschillende drukkers”, legde de internetondernemer eerder aan Compres uit (oktober 2012). Inmiddels staat er een ware productiefabriek in Deventer en heeft de internetdrukkerij vele erkenningen gekregen voor haar aanpak. Zij wonnen al de Deloitte Technology Fast50, eveneens meerdere malen.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK