Hema presenteert QR-etalagecampagne

hema-hhwDe groei van webshops is voor winkeliers dikwijls een doorn in het oog. Mensen bestellen producten steeds vaker in hun eigen tijd op het internet. De Hema komt nu met een origineel antwoord met een nieuwe vorm van window shopping. Zij presenteren grote raamstickers die gezellige huiselijke momenten laten zien. Uiteraard draait het om de producten van de winkelketen die veelvuldig in de afbeeldingen te zien zijn. Het winkelend publiek hoeft niet meer naar binnen om deze producten daadwerkelijk te kopen. Ze kunnen via de QR-codes op de raamstickers direct naar de producten in de webwinkel van de Hema. Degenen die gebruik maken van het scannen en tot daadwerkelijke aankopen overgaan, maken kans op 75 procent korting op hun aankoopbedrag. De QR-etalagecampagne van de Hema duurt de hele maand december.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK