Konica Minolta: print je eigen droom

Een briljant filmpje – mensen van Konica Minolta hebben op een grasveld van Central Park (New York) een printer neergezet die de dromen van kinderen print. Het idee van KM is de kracht van verbeelding te tonen. De kinderen schrijven op een papier wat ze later willen worden – prins/prinses, leraar of politieagent – en even later rolt een afdruk met een afbeelding van henzelf uit de printer met respectievelijk een kroontje op, met aanwijsstok voor een schoolbord en in politie-uniform. De moderne printtechnologie is magsich. Hoewel, het blijft toch mensenwerk. (Bron: 360magazine.nl)
km

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK