Konica Minolta: print je eigen droom

Een briljant filmpje – mensen van Konica Minolta hebben op een grasveld van Central Park (New York) een printer neergezet die de dromen van kinderen print. Het idee van KM is de kracht van verbeelding te tonen. De kinderen schrijven op een papier wat ze later willen worden – prins/prinses, leraar of politieagent – en even later rolt een afdruk met een afbeelding van henzelf uit de printer met respectievelijk een kroontje op, met aanwijsstok voor een schoolbord en in politie-uniform. De moderne printtechnologie is magsich. Hoewel, het blijft toch mensenwerk. (Bron: 360magazine.nl)
km

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK