Joos: grootste documentendrukkerij van België

Group Joos heeft concurrent/collega Monti overgenoemen. Joos – die ook in Nederland klandizie heeft –is hiermee de grootste documentendrukkerij  van België, met een omzet van 45 miljoen euro en 260 medewerkers. Beide grafische bedrijven hebben hun oorsprong in de nog altijd krimpende formulierenmarkt. Monti produceert formlieren in ketting en A4, thermische formulieren en zelfklevende computeretiketten. Onder Monti Document Services biedt het bedrijf cross-media oplossingen voor verwerking van (online en papieren) documentstromen. joosGroup Joos is gespecialiseerd in printing en outsourcing van transactionele documenten zoals facturen en loonstrookjes (Leuven) en Joos Rotamail in Turnhout produceert direct mail en veiligheidsdrukwerk. Dankzij de recente investering in een full colour inkjetprinter en een multichannel platform verzorgt  de drukkerij ook crossmediale communicatie, zoals hybride mail, e-mailmarketing met dynamische content en social media (sms-)campagnes.
Bron: grafisch-nieuws.knack.be

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK