Group Joos breidt uit naar Duitsland

Group Joos in Turnhout, dat ook Nederland, Frankrijk en andere Europese landen tot haar afzetgebied rekent, betreedt ook de Duitse markt. Group Joos stapt voor 50% in het kapitaal van Michael Schiffer Dialog, dat daarmee een doorstart van het failliete Michael Schiffer en Shagen & Eschen kan maken. De Duitse drukkerij draaide 17 miljoen euro omzet, en er werken 100 mensen. “We worden vanaf nu een echt internationaal bedrijf met productie en verkoop in het buitenland”, zegt Alex Joos van het succesvolle familiebedrijf. Group Joos, met hoofdvestigingen in Turnhout en Leuven, telt 220 medewerkers en het bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 40 miljoen euro.

Bron: grafisch-nieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK