Group Joos breidt uit naar Duitsland

Group Joos in Turnhout, dat ook Nederland, Frankrijk en andere Europese landen tot haar afzetgebied rekent, betreedt ook de Duitse markt. Group Joos stapt voor 50% in het kapitaal van Michael Schiffer Dialog, dat daarmee een doorstart van het failliete Michael Schiffer en Shagen & Eschen kan maken. De Duitse drukkerij draaide 17 miljoen euro omzet, en er werken 100 mensen. “We worden vanaf nu een echt internationaal bedrijf met productie en verkoop in het buitenland”, zegt Alex Joos van het succesvolle familiebedrijf. Group Joos, met hoofdvestigingen in Turnhout en Leuven, telt 220 medewerkers en het bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 40 miljoen euro.

Bron: grafisch-nieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK