Group Joos plaatst eerste Canon ProStream 1800

Group Joos heeft haar grafische mogelijkheden sterk vergroot met de ingebruikname van een Canon ProStream 1800. Group Joos is daarmee de eerste grafische onderneming die deze hoogwaardige rotatie inkjetprinter tot haar beschikking krijgt.

Joos Canon
Alex Joos, CEO bij Group Joos samen met Johan van Roy, Key Account Manager en Frank Huigen, Director Production Printing Products Benelux bij Canon bij de Canon ProStream 1800 van Group Joos. 

Group Joos is een innovator op het gebied van gepersonaliseerde communicatie. In 2015 was Group Joos de eerste drukkerij in België die de ImageStream-technologie van Canon inzette om gepersonaliseerde communicatie te verwerken in o.a.: retail-, fundraising- en direct mail-toepassingen. De investering in de ProStream 1800 past bij het streven om sneller en flexibeler in te spelen op klantenvragen, én om nieuwe markt- en productontwikkelingen te realiseren. De nieuwe machine maakt het voor Group Joos mogelijk om meer verwerkbare substraten aan te bieden en de beeldkwaliteit naar het hoogste niveau in de markt te brengen, met een printkwaliteit en kleurbereik die offset zelfs overtreft.

Bron: persbericht (bewerkt)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK