PostNL zegt: ‘Direct mail heeft ook effect op jongeren’

Een eigen onderzoek van PostNL moet de marktwerking van direct mail verbreden. Want het bedrijf zegt dat niet alleen ouderen of babyboomers direct mail waarderen, maar ook jongeren zouden de geprinte uitingen in hoge mate waarderen.

Dm Jongeren Postnl

Natuurlijk is dat een mooi bericht, zeker voor de bedrijven die actief zijn in het DM segment. Niet in de laatste plaats, ook PostNL zelf. Het bedrijf heeft een whitepaper opgesteld in samenwerking met het bedrijf MetrixLab.

PostNL zegt daarin: “Richt dus niet alleen maar je pijlen op online media om jongeren te bereiken. Voeg ook eens een direct mail toe aan je mediamix om echte aandacht van je doelgroep te krijgen. Direct mail heeft een plek in huis. Op de deurmat of op de keukentafel bij de koffie. Een plek in de handen van jouw (potentiële) klanten.”

Hoog ‘WC-eend gehalte’ ondanks positieve boodschap.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK