Groei direct mail in 2017

In de VS wordt weer meer geld besteed aan direct mail. In 2016 groeide de direct mail markt met 2,3% ten opzichte van 2015 naar in totaal ruim 81 miljard gedrukte direct mail uitingen. Dat blijkt uit cijfers van USPS. Voor 2017 ziet het er ook goed uit. Uit een enquête onder marketeers blijkt, dat meer marketeers van plan zijn meer uit te geven aan direct mail (31% in 2017 tegenover 25% in 2016). Daar staat tegenover dat 9% van plan is minder uit te geven aan direct mail (tegenover 6% in 2015), maar per saldo groeien de uitgaven aan gedrukte direct mail. Volgens het onderzoek maakt direct mail circa 15% van het marketing budget uit. Direct mail blijft dus een integraal deel uitmaken van marketing campagnes.
Bron: Podi

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK