Wisselende covers voor klooster magazine

Het is een unicum: Klooster!, een 148 bladzijden tellend magazine vol knappe foto’s en artikelen over Nederlandse kloosters. Er zijn 11 verschillende covers gemaakt, één voor elk klooster dat aan bod komt. In het magazine staan interviews met kloosterlingen, maar ook met bekende Nederlanders die door religie worden geïnspireerd.

Stap in de wereld van kloosters nu: de mensen, de plekken, het mysterie. Wat beweegt jongeren om te kiezen voor dit ‘andere’ leven? Wat vinden hun gasten er? Maak kennis met abdissen en abten, met de dagorde en de arbeid van kloosterlingen. Verder: 10 kloosterbieren, kloostermode, bekende mensen als Herman Finkers, Elsbeth Gruteke, Annemiek Schrijver, Henk Kroes, Jan Marijnissen en Antoine Bodar. Met onwaarschijnlijk mooie fotografie en teksten om stil van te worden.

“We willen lezers laten proeven van de schoonheid, wijsheid en verstilling van het kloosterleven, en tegelijkertijd laten zien dat de inspiratie daarvan ook in je eigen dagelijks leven kan doorwerken”, zegt Leo Fijen, directeur van uitgever Adveniat en hoofdredacteur van het magazine, in een interview met het Katholiek Nieuwsblad.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

2 reacties

 1. Jolanda op 26/10/2018 om 09:41

  Hoi Benno!

  Bedankt voor je bericht.
  Helaas heb ik geen rechtstreekse gegevens van Leo Fijen. Je kun vast contact met hem opnemen via de contactgegevens op de website van Klooster magazine: https://kloostermagazine.nl/contact/
  Veel succes ermee!

  Groetjes, Jolanda 2. Benno Graas op 24/10/2018 om 17:53

  Beste Jolanda,

  via via werd ik geattendeerd op het blad klooster, aangezien mensen mijn nieuwe boek: “Poreus Staal” hadden gelezen.
  zij stelden mij voor om eens contact op te nemen met Leo Fijen, aangezien dit boek over honderden wonderbaarlijke toevalligheden handelt.
  Echter nergens kan ik een mailadres vinden. Misschien dat u mij verder kunt helpen?

  ik hoor graag van u, beste groet Benno GraasLogo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK