Open huis Screen een succes

Honderden geïnteresseerde klanten uit heel Europa bezochten het open huis van Screen in Amstelveen.

Er is geen dag dat je niet geconfronteerd wordt met Screen wist verkoopdirecteur Frans Kops als weetje aan de bezoekers mee te geven. Screen is niet alleen producent van industriële printers maar ook van glas dat gebruikt wordt in televisies, smartphones en tablets. De aandacht ging voornamelijk uit naar een nieuwe model industriële grootformaat printer De Trepress jet W 3200UV.

De afdrukken die dit monster produceert zijn van hele hoge resolutie zodat een fotokwaliteit op grootformaat bereikt kan worden. En dat op heel veel verschillende substraten. Zo toonde Screen  voorbeelden van driedimensionale prints en doorzichtige backlight prints. Ook fotokwaliteit op karton is geen probleem met deze nieuwe technologie.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK