Groot digitaal Europees krantenproject

Een leuk artikel van een Belgische collega. Kerknet.be bericht over de lancering van een omvangrijk digitaal krantenproject in Europa. Het gaat om een nieuw concept van de krant ‘Kerk en Leven’ die via een nieuwe digitale Canon-printer bij uitgeverij en drukkerij Halewijn geïntroduceerd is. Uit het artikel: “Als eerste uitgever op het Europese continent produceert Halewijn wekelijks een digitaal gedrukte krant, geïndividualiseerd en dankzij een kleurcode gedrukt volgens de rondes van de postbodes. Door deze inzet van nieuwe technologie kan Halewijn digitale magazines, week- en maandbladen zoals ‘KerkK & Leven’ ook in de toekomst in een papieren versie en tegen nauwelijks 30 euro voor een jaarabonnement aanbieden.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK