Drukkerij Eshuis organiseert Open Huis om personeel te werven

Bij verpakkingsdrukker Eshuis gaat het dusdanig goed dat het bedrijf op zoek is naar nieuwe medewerkers. Een technische achtergrond is een pré, maar geen vereiste. Minstens zo belangrijk vinden ze affiniteit met de verpakkingsindustrie, met mooie dingen maken, teamspirit en brede inzetbaarheid, creativiteit en innovatie.

Teamwork, maar ook oog hebben voor het beperken van risico’s, zijn in onze branche heel belangrijk. Door de digitale revolutie word je uitgedaagd telkens nieuwe fraaie verpakkingstoepassingen te ontwikkelen. Het is een boeiend vak. Eshuis is van een betrekkelijk eenvoudige drukkerij doorgegroeid naar service-provider voor bijzondere verpakkingswensen. Toch blijft het een ambachtelijk bedrijf, want kennis van drukwerk (UV Flexo, UV Offset en Digitaal), van lakken en chemische processen blijven een eerste voorwaarde. Daarna komt al het andere.

Eshuis biedt interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden naar een passende functie.
Donderdag 19 juli organiseert Eshuis een Open Huis om personeel te werven.

In vrijwel elk (Nederlands) huishouden is wel een Eshuis-product te vinden: etiketten en verpakkingen van frisdranken, alcoholische dranken, zuivel, salades en schoonmaakmiddelen van bekende merknamen als HG, Johma en Beaphar, Abbott, Euroma en van Wijhe verf om er maar een paar te noemen. Eshuis blinkt vooral uit in flexibele en gepersonaliseerde verpakkingen, waar het vaak zelf de technische productiemiddelen en –machines voor ontwerpt. Producten van Eshuis gaan in miljoenenoplagen de hele wereld over. Zo hielp Eshuis de afgelopen jaren multinationals als Coca-Cola en Heineken aan innovatieve, revolutionaire verpakkingen die tot recordomzetten leidden voor deze merken.

Het in 1891 opgerichte bedrijf was decennialang vooral een drukkerij die zich meer en meer op etiketten voor verpakkingen ging richten.
Nieuwsgierig geworden? En heb je interesse in het verpakkingsvak? Wees dan welkom voor een wederzijdse kennismaking en een rondleiding tijdens het Open Huis. Meld je komst vooraf aan op: opendag@eshuis.nl

Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur
Waar: Eshuis BV
Wannestraat 28, Dalfsen
T. 0529 438100

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK