Open huis Brausse Europe

Brausse 1060ER Blanker NBOp 19, 20 en 21 maart houdt Brausse Europe open huis op de nieuwe locatie aan de Weerdskampweg 15 in ’s-Hertogenbosch. Tijdens dit evenement zal de in 2014 geïntroduceerde vouw-/lijmmachine Forza 110 worden gedemonstreerd en wordt de gloednieuwe stans- en separeermachine Brausse 1060ER aan het publiek getoond.
Klanten en andere geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in het nieuwe pand. Uitbreiding was hard nodig gezien de sterke groei die het bedrijf doormaakt. Brausse Europe beschikt hier over alle nodige faciliteiten. Het grotere oppervlak van 1.200 m2 biedt nu voldoende ruimte voor het uitgebreide onderdelenmagazijn en het opstellen, testen en reviseren van alle (stans)machines van Brausse Europe.

Perfect gestapelde bundels producten
Het nieuwe pronkstuk dat Brausse Europe tijdens het open huis zal demonstreren is de Brausse 1060ER, geïntroduceerd tijdens All-in Print 2014 in Shanghai. Volledig geautomatiseerd worden inline de gedrukte vellen verwerkt tot perfect gestapelde bundels producten, direct klaar voor verwerking op de vouwdozenplakmachine. Grote voordeel van deze ‘Brausse Blanker’ is dat het handmatig uitbreken niet meer nodig is, wat de efficiency in de productie fors verhoogt.
Van deze Brausse Blanker zijn inmiddels twee verkocht in de VS en drie in Europe. Direct na het open huis zal deze machine, net als de gedemonstreerde vouw-/lijmmachine Forza 110, worden geleverd aan de Duitse verpakkingsdrukker noble-pac, dat onlangs een order plaatste bij Brausse Europe voor in totaal vier Brausse-machines.

Meeste stansmachines
Bij Shanghai Eterna Machinery (Brausse Shanghai), sinds 2010 onderdeel van de Bobst Group, worden wereldwijd de meeste stansmachines gebouwd. Brausse Europe heeft sinds 2004 132 machines in Europa geleverd en opgesteld. Alle machines die Brausse Europe levert, zijn gecertificeerd door VinTechMa, het exclusieve label dat de hoogste machinekwaliteit (conform Europese Standaard) en serviceniveau garandeert.

Heeft u interesse om het open huis te bezoeken op 19, 20 of 21 maart, neem dan contact op met:
Brausse Europe
Vincent van der Heijden
E-mail: vincent@brausse-europe.com
Tel: +31 (73) 62 777 12
www.brausse-europe.com
Bezoekadres:
Weerdskampweg 15

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK