Open huis Domino: Bekijk de nieuwe AX-Serie, rijdt in een Lamborghini of win een printer

overzicht_ax-png

Dinsdag 31 januari 2017 organiseert Domino Benelux op haar kantoor in Houten van 10.00 tot 17.00 uur een open huis voor al haar klanten en prospects. De dag staat in het teken van de onlangs gelanceerde Ax-Serie, een nieuwe reeks kleinkarakter inkjetprinters (CIJ) die vanaf nul opnieuw zijn ontwikkeld voor de meest veeleisende industriële verpakkingsomgevingen. Hiermee is continuous inkjet opnieuw uitgevonden. Aanmelden voor het open huis kan via www.axherschrijftinkjet.eventbrite.nl.

Coureur voor een dag

Naast de nieuwste printers uit de Domino-familie, kan er kennis worden gemaakt met alle andere codeertechnologieën van Domino, van product tot pallet. Er vinden live demonstraties plaats en voor de autoliefhebbers staat er een Lamborghini en Ferrari klaar, waarmee een speciaal uitgezet parcours gereden kan worden. Zo stuurt men met Domino de toekomst in.

Win een inkjetprinter

Domino is een actie gestart waarbij klanten en prospects kans maken op een nieuwe Ax350i inkjetprinter. Er kan een USB-stick aangevraagd worden via www.dominofotowedstrijd.eventbrite.nl waarbij geldt: op=op. Vervolgens wordt de deelnemer gevraagd een originele foto te maken met de Ax350i USB-stick en deze te posten op Twitter onder vermelding van #dominofotowedstrijd.

De leukste en origineelste foto wint de printer voor zijn of haar bedrijf waarbij ook aan de maker van de winnende foto is gedacht. Tijdens het open huis op 31 januari 2017 wordt de winnaar van de Ax350i inkjetprinter bekendgemaakt.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK