Open huis flexible packaging

Op 8, 9 en 10 mei nodigt SEI Laser klanten en geïnteresseerden uit de flexible packaging sector uit voor het Open Huis dat in samenwerking met Nordmeccanica wordt georganiseerd. Tijdens dit unieke event hebben bezoekers de gelegenheid om de Packmaster CW laser geïntegreerd in een solvent loze laminator in werking te zien.
Tijdens dit proces wordt papier met hoge precisie en hoge snelheid voorzien van vensters in elke gewenste vorm en direct in 1 enkele gang gelamineerd op een plastic film. Dit event vindt plaats op het hoofdkantoor van Nordmeccanica in Piacenza, Italië.
Drie demo dagen, met gratis toegang, open voor klanten en geïnteresseerden in het meest complete en professionele lasersysteem voor flexible packaging. De demonstraties worden twee keer per dag (om 11:00 en 15:00 uur) gehouden, zodat bezoekers de gelegenheid hebben het proces goed te bekijken.
De sterke punten van de Packmaster CW die wordt gedemonstreerd tijdens het Open Huis zijn:
• De mogelijkheid om “on the fly””, dus zonder omsteltijd de vorm van het venster aan te passen
• Volledige integratie met de Nordmeccanica solvent loze laminator
• Hoge productiviteit
• Extreem eenvoudig instellen van de laserparameters
De Packmaster CW kan elke gewenste vorm verwerken, direct tijdens het lamineerproces. Met traditioneel stansen is dit onmogelijk.
Dus kom de mogelijkheden van de Packmaster CW ontdekken tijdens dit Open Huis!
Wanneer: 8, 9 en 10 mei 2018
Demonstratie tijden: Om 11:00 uur en om 15:00 uur – Gratis toegang met aanmelding voor 2 mei 2018 door een mail te sturen naar: info@tripaconverting.nl
Waar: Nordmeccanica – Strada dell’Orsina, 16 – 29122 Piacenza – Italie

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK