HP wordt de grootste op Drupa

HP-en-drupaEen wisseling van de wacht – beter gezegd, van de macht; niet Heidelberg zal de grootste standhouder op Drupa 2016 zijn, maar HP. Zoals het er nu naar uitziet bezet Heidelberg met zijn partners traditiegetrouw Hal 1, maar HP eist de 8300 m3 grote Hal 17 voor zich op. De digitale pers HP Indigo lijkt offsetpersen van Heidelberg naar de kroon te steken. Verwacht wordt dat HP volgend jaar op Drupa ook zal komen met nieuws over hun beloofde nieuwe 3D-printtechnologie. Hetzelfde geldt voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkjet. Onlangs introduceerde HP de High Definition Nozzle Architecture-printkop voor de inkjetrotatiepersen, die een verdubbeling van de printresolutie oplevert ten opzichte van de huidige HP-inkjetprintkoppen.
Bron: Grafisch Nieuws

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK