HP grootste op Drupa 2016

HP GLD GrafimediaHP steekt Heidelberg tijdens de komende Drupa naar de kroon. HP zal namelijk de grootste standhouder zijn tijdens de grootste grafische vakbeurs ter wereld die plaatsvindt in Düsseldorf van 31 mei tot 10 juni volgend jaar. De HP-stand zal de gehele hal 17 beslaan, goed voor een stand van 6.200 m2. Niet alleen zegt HP op het gebied van verpakkingen met een ruim aanbod te komen, ook belooft het bedrijf ‘veel nog niet eerder vertoonde innovatie’ te presenteren.
Traditiegetrouw was Heidelberg de grootste standhouder op Drupa en boekte de offsetpersenmarktleider standaard de gehele hal 1. Maar, ‘in lijn met de huidige marktomstandigheden’ zal Heidelberg komend jaar de hal delen met ‘partners’.
De beurs zal uiteindelijk 19 hallen beslaan, waarvan eind 2014 al 80% aan standruimte was geboekt.
Bron: PrintWeek

Lees ook: Drupa 2016 loopt warm met wereldtour


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK