Smilez: kaart met videoboodschap

kaartEen persoonlijke videoboodschap die je kunt bekijken via een postkaart. Een leuke augmented reality toepassing. Via de Smilez-app kun je een videoboodschap uploaden, daaruit selecteer je een frame dat als beeld op de kaart wordt geprint, voegt een tekst toe en vult het adres in. Als de kaart bij de ontvanger op de mat valt, scant die deze via dezelfde Smilez-app en bekijkt de video op smartphone of tablet. De app is gratis, de verzender betaalt alleen voor de verstuurde kaarten.
Leuk voor familie en vrienden die elkaar willen feliciteren, maar ook voor zakelijke toepassingen. Zo meldt dmmediaplein.nl dat IBM Mobile Solutions tijdens een bijeenkomst een nieuw product onder de aandacht heeft gebracht door 200 Smilez-kaarten uit te delen met een instructievideo. Resultaat: de kaarten zijn 2.000 gescand, waardoor een grote groep klanten direct kennismaakt met het product.
(Bron: dmmediaplein.nl/ mysmilez.nl)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK