Vork nieuw kwartaalblad voor de voedselketen

VK Cover.inddPrikken: een term die kan refereren naar iets wat je doet met je vork, maar ook een term die kan verwijzen naar mensen tot nadenken aanzetten. Het nieuwe kwartaalblad Vork doet beide. De missie van Vork is het duiden van meningen, stellingen en standpunten en op metaniveau het signaleren van ontwikkelingen, allemaal met een focus op voedsel. Het nieuwe magazine komt in boekvorm en is van en voor mensen die betrokken zijn bij de voedselketen. Een interessant onderwerp, dat tegenwoordig veel controverse oproept. In enkele decennia is voedsel geworden van iets dat je al dan niet met smaak in je mond stopt om te overleven tot een onderwerp van discussie aan de eettafel thuis, maar ook in de politiek, in het bedrijfsleven en in de media. Regelmatig doen zich ‘affaires’ voor, zoals EHEC, paardenvlees en dioxine of ontstaat er wantrouwen richting boeren (‘plofkip’) en verwerkende industrie (E-nummers).
Vork is onafhankelijk, verschijnt vier keer per jaar, zonder reclame en wordt gefinancierd uit abonnementsgelden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK