Smakelijke stripbiertjes

JopenStriptekeningen, een kerk en bier verenigd? Het kan allemaal op de nieuwe bieretiketten van Jopen! In de Bakenesserkerk in Haarlem zijn bijzondere glas-in-loodramen: het zijn namelijk stripramen van bekende striptekenaars. Voor het laatste stripraam is nog geld nodig. En dit moet bij voorkeur vóór de Haarlemse Stripdagen eind mei geregeld zijn. Het sponsorteam van de kerk kwam daarom met een wel erg origineel idee op de proppen: zes verschillende flesjes Jopenbier, het enige echte Haarlems gebrouwde bier, met daarop etiketten van de glas-in-lood ramen. Op ieder flesje staat een etiket met één van de stripramen uit de Bakenesserkerk afgebeeld en het nog te maken stripraam van Joost Swarte. In elk flesje zit een ander Jopenbiertje. Proost!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK