Een kaart die telefoneert

telefonerende kerstkaartHet Duitse ontwerpbureau Intertone in Hamburg heeft een kerstkaart ontwikkeld die zelf iemand opbelt als je hem openmaakt. Intertone maakte deze kerstkaart voor telecomprovider O2 die er voor de kerstdagen een hele bijzondere campagne mee heeft ontwikkeld. In de gedrukte kaart is een simkaart geïntegreerd. Na openen belt de kaart een telefoonnummer en kan de gebruiker een telefoongesprek voeren met de kaart als mobiele telefoon. Op deze bijzondere kaart, die moderne, oude techniek en menselijk contact combineert, heeft het bedrijf patent aangevraagd.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2cPLdBpBNhQ

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK