Op de kaart-actie Print Pakt een succes

Print Pakt had een geslaagde actie tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven vorige week. Op de gratis kaarten konden drukkerijen op een visitekaartje van 10 x 15 cm laten zien wat zij “in huis” hebben aan technieken, zoals opvallende inkten, bijzondere druktechnieken of foliegebruik. Bezoekers van Print Pakt Live hebben zo’n 10.000 van deze kaarten meegenomen naar huis. Dankzij een sponsor-actie van PostNL konden deze kaarten ook op de beurs gratis worden verstuurd. Bij de “Op de kaart-actie” van Print Pakt zijn binnen 9 dagen 1.700 kaarten verstuurd naar 42 landen. Mr. Print Pakt, Alex Kunst, bracht deze kaarten hoogstpersoonlijk naar het postkantoor, zo zagen zijn Twitter-volgers.

Bron: KVGO

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK