Ipex 2017 van start

Vandaag – tot en met 3 november – gaat Ipex van start. De ooit roemruchte internationale beurs in Engeland bezet slechts één hal met 130 exposanten. Zo’n 15 jaar geleden waren dat nog zes hallen. Toen had de beurs ook echt een internationaal karakter. De editie van dit jaar richt zich in eerste instantie op bezoekers uit Groot-Brittannië en daarnaast op engelssprekende bezoekers uit Europa.
Ipex – dat voor het eerst is gehouden in 1880 – is dit jaar weer terug in Birmingham. Drie jaar geleden verhuisde de organisatie Ipex naar Londen, wat op veel weerstand stuitte. Grote namen als Heidelberg, Xerox en HP waren ook afwezige op Ipex 2014.
Van Ipex 2017 zijn de verwachtingen hoger gespannen. De organisatie rekent op 20.000 bezoekers uit de grafische branche.

Bron: Grafisch-nieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK