IPEX wordt tweejaarlijks

Ondanks de negatieve berichten die via sociale media te zien zijn, zegt de IPEX-organisatie tevreden te zijn over het bezoek aan de beurs in Birmingham. In overleg met de exposanten wordt nu gedacht aan een tweejaarlijks evenement. Op de beursvloer zijn borden te zien met “see you in 2019”.

Oorspronkelijk werd IPEX elke vier jaar gehouden, om en om met Drupa. Dat werd verstoord toen Drupa besloot naar een drie jaar cyclus te gaan. Van dat idee stapte de Duitse beursorganisatie overigens snel af. Om te voorkomen dat het volgende IPEX- evenement gelijk loopt met Drupa 2020, heeft de beursorganisatie nu ingezet op 2019. IPEX beleeft vandaag zijn laatste dag.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK