Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Media ondernemer Jeroen Hillenaar start Hillenaar Outdoor

Meer dan 700 Abri’s, Billboards, Digitale out-of-home media, en een landelijk netwerk voor scholieren. Het nieuwe Hillenaar Outdoor is naar eigen zeggen, vanaf de start één van de grootste aanbieders van out-of-home media in Nederland. De site ging deze week live. ,,We zijn vooral sterk in de randstad”, zegt CEO en oprichter Jeroen Hillenaar. In 1990 startte hij Hillenaar Outdoor Advertising en werd daarmee een landelijke speler. Dit bedrijf werd in 2001 verkocht aan een Amerikaanse partij. Nu is Hillenaar terug. ,,Digitale innovatie is een belangrijke pijler.”

Het Abri netwerk van Hillenaar Outdoor omvat meer dan 700 vakken in voornamelijk Zuid-Holland, een groot Billboard netwerk in Rotterdam en Digital City Abri’s op De Pier in Scheveningen. Ook in Leiden en Amsterdam zijn er middelen beschikbaar. Daarnaast maakt Hillenaar gebruik van het onlangs gelanceerde netwerk TENQ, wat bestaat uit 252 digitale schermen op 193 middelbare scholen.

Hillenaar wil fors inzetten op (digitale) uitbreiding van het portfolio. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe objecten, die het bereik van het netwerk op een relevante manier vergroten.

In januari betrekt de onderneming een nieuw kantoorpand in Leiderdorp. ,,Dit is nodig om al ons personeel te kunnen huisvesten, en we anticiperen op groei van het bedrijf. Ook het sales team wordt vergroot, evenals onze marketing afdeling.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK