Media ondernemer Jeroen Hillenaar start Hillenaar Outdoor

Meer dan 700 Abri’s, Billboards, Digitale out-of-home media, en een landelijk netwerk voor scholieren. Het nieuwe Hillenaar Outdoor is naar eigen zeggen, vanaf de start één van de grootste aanbieders van out-of-home media in Nederland. De site ging deze week live. ,,We zijn vooral sterk in de randstad”, zegt CEO en oprichter Jeroen Hillenaar. In 1990 startte hij Hillenaar Outdoor Advertising en werd daarmee een landelijke speler. Dit bedrijf werd in 2001 verkocht aan een Amerikaanse partij. Nu is Hillenaar terug. ,,Digitale innovatie is een belangrijke pijler.”

Het Abri netwerk van Hillenaar Outdoor omvat meer dan 700 vakken in voornamelijk Zuid-Holland, een groot Billboard netwerk in Rotterdam en Digital City Abri’s op De Pier in Scheveningen. Ook in Leiden en Amsterdam zijn er middelen beschikbaar. Daarnaast maakt Hillenaar gebruik van het onlangs gelanceerde netwerk TENQ, wat bestaat uit 252 digitale schermen op 193 middelbare scholen.

Hillenaar wil fors inzetten op (digitale) uitbreiding van het portfolio. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe objecten, die het bereik van het netwerk op een relevante manier vergroten.

In januari betrekt de onderneming een nieuw kantoorpand in Leiderdorp. ,,Dit is nodig om al ons personeel te kunnen huisvesten, en we anticiperen op groei van het bedrijf. Ook het sales team wordt vergroot, evenals onze marketing afdeling.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK