NU.nl is het grootste mediamerk van Nederland

NU.nl is wederom het grootste mediamerk in het bereiken van zakelijke beslissers. De resultaten uit het kwantitatieve DMS-bereikonderzoek, naar het mediagedrag van zakelijke beslissers, zijn bekendgemaakt.

NU.nl is, met een gemiddeld bereik van 64 procent, veruit het grootste mediamerk in de zakelijke markt. Dit percentage ligt 4 procent hoger dan vorig jaar. De groei is mede gerealiseerd door de investering in de extensie NUzakelijk. Vooral in de branches: Semi-Overheid (73 procent), Dienstverlening (67 procent) en Handel & Vervoer (65 procent), is het bereik van NU.nl aanzienlijk. NU.nl wordt veel bekeken door verantwoordelijken op de afdeling Marketing (81 procent) en Personeelszaken (72 procent), en dit is vooral in de leeftijdscategorie jonger dan 35 jaar (75 procent) en van 35 tot en met 49 jaar (70 procent).

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK