NU.nl grootste merk in zakelijke markt

DMS-bereiksonderzoek berekende dat NU.nl opnieuw het grootste mediamerk is binnen het bereik van zakelijke beslissers.

Het merk NU.nl bereikt maandelijks gemiddeld 67% van de doelgroep zakelijke beslissers, en is daarmee veruit het grootste mediamerk in de zakelijke markt. NU.nl is daarmee 2% gegroeid ten opzichte van afgelopen jaar.

Nu Nl Zakelijk Bereik
Nu Nl Merkbereik

Stichting DMS

Stichting DMS stelt zich ten doel de kennis over decision-makers in Nederland te vergroten en te verspreiden. Eén van de activiteiten is de Decision Makers Survey, waarmee mediagedrag, rol in het besluitvormings-proces, interesses en achtergrondgegevens in kaart worden gebracht.

DMS 2020 is in opdracht van de Stichting DMS uitgevoerd door GfK. In totaal zijn 2.852 respondenten ondervraagd. 47% van de respondenten is afkomstig uit de Printmonitor van NOM, 38% is geworven via DR3Data en nog eens 16% komt uit het GfK Bedrijvenpanel. Het onderzoek is representatief voor een populatie van 621.600 personen van 18 jaar en ouder, die voldoen aan de definitie van zakelijke beslissers. Dat zijn algemene directeuren, financiële directeuren en eindverantwoordelijken voor inkoop, verkoop, marketing/PR, personeelszaken en automatisering in het bedrijfsleven, en de semi-overheid (onderwijs en zorg).

Bron: Adformatie

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK