3D Hubs naar zakelijke markt

3D hubsHet Nederlandse 3D Hubs gaat zich voortaan richten op het bedrijfsleven. 3D Hubs was actief op de zakelijke en consumentenmarkt, en heeft na een project eind vorig jaar – genaamd Fulfilled –de dienstverlening specifiek voor bedrijven uitgebreid. Het netwerk brengt bedrijven met een 3D-printer in contact met bedrijven die geen 3D-printer hebben, maar wel (incidenteel) 3D-prints willen laten maken. 3D Hubs fungeert dus als een online intermediair/marktplaats en is inmiddels al actief in 80 landen.
Vanaf 1 oktober stopt het bedrijf dan ook met het ondersteunen van particulieren met een 3D-printer. 3D Hubs is ooit gestart als een online platform voor consumenten, waarbij bezitters van 3D-printers en particulieren met elkaar in contact kunnen komen. Op deze manier kunnen mensen zonder 3D-printer ergens in hun omgeving toch een 3D-print laten maken.

Bronnen: Tweakers/Emerce

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK