7 miljoen dollar groeigeld voor 3D Hubs

BB160810 3D hubs3D Hubs, het (Nederlandse) netwerk voor 3D printers, heeft 7 miljoen dollar opgehaald in een financieringsronde onder leiding van het Luxemburgse EQT Ventures. Ted Persson van EQT neemt als gevolg hiervan plaats in het bestuur van het Nederlandse bedrijf.

3D Hubs, nog steeds opererend vanuit Amsterdam, verbindt een groot aantal 3D-printers in 160 landen. Wie een 3D-print wil maken, hoeft niet over een eigen printer te beschikken, maar kan tegen een vergoeding gebruik maken van printers in het netwerk.

Op dit moment levert het netwerk 40.000 3D-prints per maand. Wereldwijd zijn 32.866 printers aangesloten. In Nederland zijn het er 2.027.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK