Hillenaar groot Abri-contract in Nieuwegein

Of in Nieuwegein de futuristische radio-reclamespotjes de doorslag hebben gegeven, mag natuurlijk worden betwijfeld. Zeker is wel dat Hillenaar Outdoor zijn naamsbekendheid in dit segment enorm heeft zien toenemen.

hillenaar-logoHet bedrijf haalt vanaf 2020 een deal binnen voor Nieuwegein om 90 abri’s en 30 reclamezuilen te voorzien van een mengvorm van analoge geprinte uitingen en digitale schermen. Algemeen directeur Jeroen Hillenaar is blij met de deal die volgens hem prima past in het bestaande netwerk in de provincie Utrecht.

We zijn het snelst groeiende buitenreclamebedrijf van Nederland.

De opvallende radiospotjes bij BNR doen het goed, werken op de lachspieren en de merknaam blijft hangen. Tussen de grappen en grollen van ‘out of space’ door, hoor je duidelijk de boodschap dat Hillenaar volop met digitale ambities bezig is de balans tussen print en digitaal te volgen, en daar waar mogelijk te sturen. In Nieuwegein zullen dus ook de nieuwe Digital City Abri’s zichtbaar worden.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK