IPEX wordt driejaarlijkse Engelse Beurs

BB151023 IpexWat eens de tweede grafische vakbeurs ter wereld was, Ipex, krijgt na een diep dal een tweede leven. Ipex zal weer in 2017 in Birmingham gehouden worden en daarna een driejaarlijks ritme volgen, in navolging van Drupa.

Ipex 2017 wordt gehouden in samenwerking met Picon en zal gericht zijn op de Engelse bezoeker. Ook keert Ipex terug naar de basis en zal niet meer in Londen gehouden worden als in 2014 maar weer in het NEC in Birmingham.

Oorspronkelijk was de beurs gepland voor 2018 maar het uitvoerend comité heeft nu besloten de beurs een jaar eerder te houden.

Picon is de Britse vertegenwoordiger van fabrikanten en leveranciers in de grafische industrie en die constateert een behoefte een echte Britse show neer te zetten.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK