Ipex 2014 van start

ipexVandaag is in Londen Ipex 2014 van start gegaan. Op de beurs tonen 369 grote en kleinere leveranciers uit de grafische industrie hun nieuwste producten en diensten. Ipex is, na Drupa, veruit de grootste grafische vakbeurs in Europa, maar de Britse beurs heeft wel wat van haar allure verloren. Naar verwachting zal de animo vanuit het buitenland veel geringer zijn, zeker nu de beurs niet meer in Birmingham plaatsvindt, maar in het dure Londen. De editie in 2010 trok nog zo’n 50.000 bezoekers. Wie een kijkje achter de schermen in de grafische industrie de moeite waard vindt, moet snel zijn. Zaterdag is al weer de laatste beursdag. Toegangsprijs is 30 Britse pond.

Lees ook: IPEX is meer dan alleen een goede reden om Londen te bezoeken

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK